Energetix magneet sieraden


ENERGETIX Sieraden

Miljoenen mensen wereldwijd zijn enthousiast over de ENERGETIX sieraden en accessoires en dragen deze dagelijks met veel plezier. Vanwege de effectieve werking van de magneetsieraden op hun gevoel van welzijn en vanwege de stijlvolle schoonheid.

De magneten zorgen ervoor dat het energieveld dat iedereen heeft weer in balans komt. Het kan uit balans zijn door stress, wi-fi, spanning, elektrosmog. De magneten brengen het veld weer in balans en zorgen ervoor dat je beter gegrond en weer geaard bent. Dit gronden en aarden heeft een ontwikkeld effect wat maakt dat er meer rust komt.

De energie van de magneten zorgen ervoor  dat er trillingen komen in het bloed. Dit zorgt ervoor dat de rode bloedcellen lostrillen en niet meer samengeklonterd zijn. Hierdoor worden zuurstof en voedingsstoffen beter opgenomen en door het lichaam vervoerd. Afvalstoffen worden ook makkelijker afgevoerd. Om die reden is meer (water) drinken belangrijk.

Maar bovenal zijn de magneet sieraden ontzettend mooi. Het volledige assortiment van Energetix is bij ons verkrijgbaar, maar in onze shop kunt u verder kijken naar een selectie en de prachtige sieraden bestellen. U kunt enkele voorbeelden in onze studio bekijken.

Heeft u meer vragen? Mail ons gerust!