Kinderfeestje en meer..


Ben je jarig en wil je een leuk feestje geven voor je vriendjes en vriendinnetjes?? Vier je dansfeestje bij Demi Point!

Wij hebben een aantal thema’s voor de dansfeestjes. Je mag zelf kiezen welke jij het leukste vindt! Je kan kiezen tussen: Griezels, Prinsessen, Unicorn, Superhelden of Disco. Het feestje duurt 1,5 uur.

We doen verschillende dans spelletjes die gerelateerd zijn aan het thema en, na een korte pauze, gaan we een echte ‘choreografie’ instuderen die ook weer met het thema te maken heeft.
Als aan het einde van het feestje alle papa’s en mama’s de kinderen komen ophalen kunnen we een echt optreden geven!

We hebben 2 mogelijkheden voor een feestje:

Optie 1: De jarige (ouders) verzorgt zelf de limonade en snoep voor het feestje. De kosten per kind zijn €8,00

Optie 2: Demi Point verzorgt de limonade en snoep voor het feestje. De kosten per kind zijn €10,00

Het minimaal aantal deelnemers voor een feestje is 6 kinderen inclusief de jarige.
De feestjes worden op zaterdag of zondag gehouden na 13.00 uur. De tijd wordt samen met de jarige en Demi Point bepaald.

Bel of mail ons tijdig om een datum te reserveren: 010 435 22 31 of een mail naar info@demipoint.nl

 

 

Vanaf januari 2019

kun je ook bij ons terecht voor vrijgezellenfeestjes/-workshops en voor een op maat gemaakte openingsdans voor uw bruiloft samen met uw partner!

Ook gaan wij elk weekend beautyfeestjes aanbieden voor kids (4 t/m 13 jaar). Wij toveren de studio om tot een echte beauty lounge. Zo kun jij samen met je vriendinnen je verjaardag komen vieren.

Een klein voorbeeldje hoe zo een verjaardag eruit ziet:

Samen met je vriendinnen wordt je ontvangen in de beauty lounge. Nadat je bent omgekleed in onze badjassen nemen jullie plaats en gaan jullie genieten van een heerlijke gezichtsbehandeling. Je gezicht wordt gereinigd en je krijgt een gezichtsmasker. Terwijl je maskertje aan het intrekken is krijg je wat lekkers om te eten en een kindercocktail. Na wat ontspanning gaan wij de maskertjes eraf halen en krijg je een verzorgende crème op. Hierna kies je een mooi kleurtje uit voor je nagels en worden de nageltjes prachtig gelakt. Zodra de nagels droog zijn gaan we gezellig aan de grote tafel zingen en cadeautjes geven aan de jarige.

Er is keuze uit een aantal verschillende pakketten:

Naast ons standaard pakket, bestaande uit een heerlijke gezichtsbehandeling op onze kids ligbanken, (| Reiniging | Gezichtsmasker | Manicure |) kun je dit uitbreiden met bijvoorbeeld een high tea of fotoshoot of zelf lipgloss maken.