IKC Jan Ligthart


Sinds 2016 geeft Demi Point danslessen op IKC Jan Ligthart. De Jan Ligthart school werkt met een continu rooster tot 14.00 uur (kleuters tot 14.15) en onze danslessen sluiten daar gelijk op aan. Deze lessen worden verzorgd op school (groep 3/4 aan de overkant van school in het wijkcentrum) Deze lessen worden op dezelfde manier aangeboden als al onze andere lessen, alleen aangepast aan de school en haar lestijden. Deze lessen sluiten uitstekend aan op de BSO.

Wanneer? Klas Locatie Kosten per maand
Dinsdag 14.30 – 15.15 Groep 1 en 2 Plein Emaus € 21,00
Donderdag 14.30 – 15.15 Groep 3 en 4 Buurtpunt € 21,00

De kinderen van groep 1 en 2 zullen uit hun klas worden opgehaald om naar het danslokaal te gaan. Daar kunnen zij zich omkleden en eventueel wat drinken of eten. De les die zij krijgen is Kleuterdans. Na de les kunnen de ouders de kinderen ophalen bij het danslokaal. Mocht uw zoon/dochter naar de BSO gaan, gelieve zelf even contact opnemen met de desbetreffende BSO om de kinderen op te halen.

De kinderen van groep 3 en 4 verzamelen in de Centrale hal van het schoolgebouw. Daar staat de dansjuf op hen te wachten. Daarna vertrekken zij gezamenlijk naar het danslokaal. Daar hebben de kinderen gelegenheid om zich om te kleden en eventueel iets te eten en te drinken. De les die zij krijgen is Streetdance. Om 15.15 kunnen de ouders of BSO hen ophalen bij het danslokaal.

Een uitgebreide uitleg van de lessen Kleuterdans en Streetdance is te vinden bij Lessen.

Wilt u meer informatie over onze lessen op IKC Jan Ligthart of wilt u uw dochter of zoon aanmelden voor een proefles?
Mail dan naar info@demipoint.nl